divider

Aanmeldwachttijd

Aanmelding bij ComeniusGGZ kan via deze website, per telefoon of per mail. Vervolgens wordt binnen twee werkdagen contact met u opgenomen om de reden van aanmelding te bespreken. De procedure wordt dan toegelicht.

Kunnen wij
u helpen?

Behandelwachttijd

Na de aanmelding en/of (telefonische) intake plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om met het onderzoek of de behandeling te beginnen. Gemiddeld is er nu sprake van een wachttijd van 4 weken voordat een behandeling kan starten. De wachttijden zijn onder voorbehoud.

Wachttijden zijn geactualiseerd op 21 januari 2019.

Wachtlijstbemiddeling
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw gemeente vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw gemeente kan u hierbij ondersteunen. De maximaal aanvaardbare wachttijden tot intake en behandeling, die door zorgaanbieders en gemeenten zijn overeengekomen zijn respectievelijk vier en tien weken (de treeknormen).

Kunnen wij
u helpen?

Meer weten over
ons zorgaanbod?

Uitgelicht nieuws

ComeniusGGZ Amersfoort is verhuisd

Sinds 2017 is ComeniusGGZ gevestigd in Amersfoort op de Zielhorsterweg 75. Dit pand deelden wij met PsyMens. Door groei van beide organisaties werd dit pand te klein en is na de zomer van 2019 [...]

Nieuwe naam, nieuwe look!

Comenius heeft een frisse en toekomstgericht nieuwe uitstraling gekregen en gaat verder onder de naam ComeniusGGZ. Frisse kleuren, toegankelijke en heldere informatie en een naam die onze [...]

0