divider

Aanmeldwachttijd

Aanmelding bij ComeniusGGZ kan via deze website, per telefoon of per mail. Vervolgens wordt binnen twee werkdagen contact met u opgenomen om de reden van aanmelding te bespreken. De procedure wordt dan toegelicht.

Kunnen wij
u helpen?

Behandelwachttijd

Na de aanmelding en/of (telefonische) intake plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om met het onderzoek of de behandeling te beginnen. Gemiddeld is er nu sprake van een wachttijd van 4-6 weken voordat een behandeling kan starten. De wachttijden zijn onder voorbehoud.

Wachttijden zijn geactualiseerd op 3 mei 2021.

Wachtlijstbemiddeling
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw gemeente vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw gemeente kan u hierbij ondersteunen. De maximaal aanvaardbare wachttijden tot intake en behandeling, die door zorgaanbieders en gemeenten zijn overeengekomen zijn respectievelijk vier en tien weken (de treeknormen).

Kunnen wij
u helpen?

Meer weten over
ons zorgaanbod?

Uitgelicht nieuws

Hallo Woerden, we zijn er!

Na een periode van voorbereiden, verbouwen en verhuizen is het zo ver: ComeniusGGZ is van start gegaan in Woerden. Samen met PsyMens Kind en Jeugd (eveneens onderdeel van de PsyMens ZorgGroep) [...]

ComeniusGGZ gaat van start in Woerden!

Met ingang van 1 maart aanstaande opent ComeniusGGZ een nieuwe locatie in Midden Nederland. Samen met PsyMens Kind en Jeugd (beide onderdeel van de PsyMens ZorgGroep) gaan wij van start in [...]

0