divider

  Aanmelden kan 24 uur per dag via de website of via het secretariaat van ComeniusGGZ. Het secretariaat is op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 11:00 uur en tussen 16:00 en 17:00 uur via het telefoonnummer 030-605 2500 of per mail. Ons e-mailadres is info@comeniusggz.nl.

   

  Vestigingen

  ComeniusGGZ heeft vestigingen in Amersfoort, Bilthoven, Harderwijk, Hilversum, Nieuwegein en Woerden. De verschillende locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en in de omgeving van onze locaties kan overwegend goed (soms betaald) geparkeerd worden.

  Meer informatie over onze therapeuten vindt u op onze teampagina.

  Ons secretariaat

  liz-martens-in-cirkel

  Liz Martens

  Secretariaat medewerker

  • “Jij maakt het verschil. Nogmaals dank dat je onze zoon zo snel én letterlijk én figuurlijk gezien hebt. Door jou hebben we nu een heel andere zomervakantie, we kunnen verder!”

  • “Dankjewel voor het verslag. Wij willen je nogmaals danken voor je positieve en vriendelijke manier van zijn. Daarbij ben ik je nog meer dankbaar dat je ook nog tijd hebt kunnen maken om dit zo snel te kunnen onderzoeken.”

  • “Bedankt voor je aandacht en inzet!”

  • “Heel veel dank voor wat u voor mij heeft gedaan. Het mooiste is dat ik op school nu zelf boeken mag kiezen en ik mag naar de masterclass. Bedankt!!!”