divider

ComeniusGGZ

ComeniusGGZ is een praktijk voor diagnostiek en behandeling binnen de Generalistische Basis GGZ, gericht op kinderen, jongeren en jongvolwassenen. We bestaan al ruim 30 jaar en zijn in Midden-Nederland bij ouders, scholen en huisartsen inmiddels een begrip.

Meer weten over ons zorgaanbod?

Onze ervaring

Comenius GGZ

We hebben ruime ervaring op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling.

Onze (GZ-)psychologen, orthopedagoog-generalisten en orthopedagogen zijn gespecialiseerd in persoonlijkheids-, neuropsychologisch- en intelligentie-onderzoek bij kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek.

ComeniusGGZ helpt kinderen en jongeren bij de uitdagingen waar ze voor staan. Wij hebben jarenlang ervaring en expertise opgebouwd als het gaat om het herkennen en onderkennen van leerproblemen (zoals dyslexie), gedrags- en ontwikkelingsstoornissen (zoals ADHD en autismespectrum stoornissen) en sociaal-emotionele problemen (zoals faal- en sociale angst) bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Aan ouders en scholen bieden we handvatten en adviezen die voorwaarden scheppen om kinderen en jongeren zich beter te laten ontwikkelen.

Team
Met zeven vestigingen is ComeniusGGZ één van de grotere praktijken voor psychologisch onderzoek en behandeling in de GBGGZ in de provincie Utrecht. Het team van ComeniusGGZ bestaat uit een groep enthousiaste professionals met een BIG- en/of SKJ-registratie en verschillende specialismes. Voor meer informatie zie onze teampagina.

PsyMens Zorggroep
ComeniusGGZ is onderdeel van de PsyMens ZorgGroep, waartoe ook PsyMens Kind en Jeugd behoort. PsyMens Kind en Jeugd behandelt kinderen en jeugdigen met psychische problemen in met name de Specialistische GGZ. PsyMens kent een breed behandelaanbod doordat er therapeuten met uiteenlopende specialisaties werkzaam zijn, waaronder kinderpsychiaters.

ComeniusGGZ en PsyMens Kind en Jeugd werken nauw samen.

Voor meer informatie verwijzen we naar www.psymens.nl.

Uitgelicht nieuws