divider

Wat is mijn zorgvraag?

Bij ComeniusGGZ kunnen (ouders van) kinderen en jongeren met verschillende zorgvragen terecht. Maar wat is nu precies de zorgvraag? Er gaan dingen niet goed; thuis, op school of misschien wel allebei. Maar waar dat door komt is niet altijd meteen duidelijk.

Op deze website geven we uitleg over de meest voorkomende klachten en problemen (zorgvragen), waarvoor ComeniusGGZ diagnostiek en/of behandeling biedt. Om te weten te komen wat er aan de hand is, met jou of met uw kind, speelt herkenning een belangrijke rol.
Op de pagina Wat is er aan de hand? staan voor de meest voorkomende zorgvragen zogenaamde kenmerkenlijsten. Deze bieden een heldere opsomming van kenmerken waarin u uw kind kunt herkennen. Of misschien herken je jezelf wel in deze kenmerken? Zo wordt in één oogopslag duidelijk(-er) wat er aan de hand is met jou of met uw kind.

Wat deze zorgvraag precies inhoudt en hoe wij daarbij kunnen helpen staat uitgebreid beschreven op de pagina Hoe kunnen wij helpen? Hier staat voor alle benoemde klachten en problemen in heldere bewoording beschreven wat het is, hoe het tot uiting komt in het dagelijks leven en hoe wij kunnen helpen/ behandelen.

Roept deze informatie nog meer vragen op? Neemt u dan contact met ons op via het secretariaat 030-6052500 of per mail info@comeniusggz.nl. Wij helpen graag verder!

Ik wil hulp voor mijn kind

Ik wil hulp voor mijn kind