divider

Webshop van ComeniusGGZ

De behandeling en diagnostiek van ComeniusGGZ worden over het algemeen vergoed door de gemeente waar een kind of jongere staat ingeschreven. In sommige gevallen wordt een behandeling of onderzoek niet vergoed door de gemeente (bijvoorbeeld bij uitsluitend intelligentieonderzoek). De kosten komen dan voor rekening van ouders/verzorgers. Voor meer informatie zie vergoedingen.

Onderstaande producten kunnen, afhankelijk van de zorgvraag, binnen vergoede zorg vallen. Als dit niet zo is, vindt u onderstaand de meest voorkomende onderzoeksmethoden en behandelingen die ingezet worden voor eigen rekening. Deze producten kunnen direct worden besteld in onze webshop. Let wel: onze producten zijn niet van fysieke aard. Het gaat om een onderzoek of behandeling die ingepland moet worden bij onze therapeuten.

Hoe werkt het?

Na het bestellen en afrekenen van één van onze producten, neemt ons secretariaat binnen 2-3 werkdagen contact met u op. Zij maken dan met u een afspraak om het onderzoek of de behandeling in te plannen. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met ComeniusGGZ via mail of per telefoon 030-6052500 of direct via de chat.

Alle producten

Toont alle 7 resultaten