divider

Webshop van ComeniusGGZ

De behandeling en diagnostiek van ComeniusGGZ worden over het algemeen vergoed door de gemeente waar een kind of jongere staat ingeschreven. In sommige gevallen wordt een behandeling of onderzoek niet vergoed door de gemeente (bijvoorbeeld bij uitsluitend intelligentieonderzoek). De kosten komen dan voor rekening van ouders/verzorgers. Meer informatie hierover vindt u op de pagina vergoedingen.

In onze webshop vindt u de meest voorkomende onderzoeksmethoden en behandelingen die ingezet kunnen worden voor eigen rekening. Genoemde kosten staan derhalve niet geheel vast, maar kunnen afgestemd op de zorgvraag, veranderen. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met ons secretariaat; wij denken graag met u mee!

Hoe werkt het?

Na het bestellen en afrekenen van één van onze producten, neemt ons secretariaat binnen 2-3 werkdagen contact met u op. Zij maken dan met u een afspraak om het onderzoek of de behandeling in te plannen. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met ComeniusGGZ via mail of per telefoon 030-6052500 of direct via de chat.

Alle producten

Toont alle 7 resultaten