Maatregelen van ComeniusGGZ om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan

 In Geen filter, Nieuws

Ook met de huidige Corona maatregelen is het mogelijk om afspraken face-to-face te laten plaatsvinden. Waar mogelijk en gewenst ontvangen wij u dus graag op een van onze locaties. Ter bescherming van ieders gezondheid nemen wij hierbij uiteraard de nodige (hygiëne-) maatregelen in acht. Wij vragen u bij binnenkomst de handen te desinfecteren met het desinfectiemiddel bij de ingang. Ook verzoeken wij u dringend een niet-medisch mondkapje te dragen in de openbare ruimtes van onze locaties, zoals de wachtruimte (als hiervan gebruik wordt gemaakt op uw locatie) en in de gang naar de behandelkamer. In de behandelkamer is het niet nodig, maar uiteraard wel toegestaan om een mondkapje te dragen. Wij houden, zowel in het gebouw als in de behandelkamer, de 1,5 meter afstand in acht en in alle gevallen geldt dat de actuele richtlijnen van het RIVM van toepassing zijn:

  • thuisblijven bij verkoudheidsklachten bij u zelf en/of bij koorts binnen het gezin
  • geen handen schudden;
  • hoesten en niezen in de elleboog;
  • handen wassen met zeep of desinfecterende gel;
  • alleen papieren zakdoekjes gebruiken.

Ook onze behandelaren houden zich aan deze maatregelen.

Daarnaast gelden voor iedere locatie aanvullende huisregels, bijvoorbeeld over wachtkamerbeleid, toiletbezoek etc. Op een aantal locaties kan geen gebruik gemaakt worden van de wachtkamer, het is dus van belang dat u op tijd (en niet te vroeg) aanwezig bent. Over de locatie specifieke huisregels wordt u geïnformeerd bij het maken van een afspraak.

Afspraak afzeggen

Als het om welke reden dan ook niet mogelijk is uw afspraak na te komen, dan verzoeken wij u tijdig, maar uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak contact met ons op te nemen. Indien mogelijk wordt de afspraak omgezet in contact via beeldbellen, waar nodig wordt de afspraak verzet.

Wanneer u vragen en/of zorgen heeft, kunt u die met uw behandelaar bespreken of neemt u contact op met ons secretariaat via 030-605 2500. Wij staan u graag te woord!

Recent nieuws
0